GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LES ACTIVITATS DEL DIA DEL CLUB (24/03/2019).

TOTA L'ACTUALITAT DE L'HANDBOL TERRASSA

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LES ACTIVITATS DEL DIA DEL CLUB (24/03/2019).

Un matí de diversió i de gaudir en família del nostre esport preferit. A partir de les 10:30 h els partits pares-nens, disputats a la pista exterior de la ZEM Can Jofresa pels equips de categoria infantil i cadet, van omplir de satisfacció a tothom que hi va participar i també als que es van apropar a mirar. Tot i no estar habituats a jugar, mares i pares van fer-ho molt dignament i van aguantar el tipus davant l’empenta del jovent. Hi va haver resultats per a tots el gustos i no s’ha de lamentar danys físics més enllà d’alguna contusió o rascada als genolls. L’objectiu de divertir-se i passar-ho bé es va assolir més que satifactòriament.

A les 12:15 h el pavelló es va omplir per donar suport a l’equip sènior femení, que va disputar un gran partit davant l’ Handbol Esplugues, al que va imposar-se per 27-25.

El dinar social va aplegar prop de 230 persones, un gran èxit de convocatòria, la més important de les últimes temporades. El temps va acompanyar i va fer un dia excel·lent per allargar la sobretaula amb un cafetonet.

També hi va haver l’oportunitat de donar reconeixement als patrocinadors d’aquesta temporada ICES, que organitza programes d’estudis per a joves als Estats Units i Sala Vinilo, un clàssic entre les discoteques de la ciutat, als que agraïm una vegada més el suport que donen a la nostra entitat.