L’HANDBOL TERRASSA REP EL RECONEIXEMENT COM A MILLOR ENTITAT ESPORTIVA DE LA CIUTAT A LA NIT DE L’ESPORTISTA 2018. Terrassa 15/03/2019.

TOTA L'ACTUALITAT DE L'HANDBOL TERRASSA

L’HANDBOL TERRASSA REP EL RECONEIXEMENT COM A MILLOR ENTITAT ESPORTIVA DE LA CIUTAT A LA NIT DE L’ESPORTISTA 2018. Terrassa 15/03/2019.

La cerimònia de la Nit de l’Esportista 2018, que organitza cada any conjuntament el Diari de Terrassa i l’Ajuntament de Terrassa, va ser de gran dimensió per a la nostra entitat. Comptàvem amb candidatures per obtenir un premi en tres categories: com a entrenador de l’any, a l’Andrés Expósito,

per haver aconseguit fer pujar l’equip sènior masculí a Lliga Catalana després de 9 temporades a primera catalana, com a equip de l’any, a l’equip Sènior Masculí A, per la mateixa fita, i com a entitat esportiva de l’any, al Club Handbol Terrassa, per l’ascens de categoria dels dos equips sènior masculins la passada temporada i per la tasca realitzada en la promoció i difusió de l’handbol a la nostra ciutat, pel treball de promoció i difusió de l’handbol a les escoles i en la promoció de l’handbol femení.

Haver obtingut aquest prestigiós guardó, tan important a la nostra ciutat, és una fita històrica que omple d’orgull al President, a la Junta Directiva i al cos Tècnic. Però aquest és un orgull que també heu de sentir vostre els delegats i delegades, els socis, els simpatitzants, els seguidors, i tota i cadascun dels nostres jugadors i jugadores. Aquest reconeixement ha estat també mercès a tots vosaltres, perquè participant en les activitats del club cada dia feu més gran la nostra entitat i més notòria la presència de l’handbol a la ciutat.  

La Junta Directiva