SPEKTACULAR 4X4 – SOPAR DEL CLUB.- 6 de Juliol de 2019

TOTA L'ACTUALITAT DE L'HANDBOL TERRASSA

SPEKTACULAR 4X4 – SOPAR DEL CLUB.- 6 de Juliol de 2019

SPEKTACULAR 4X4 – SOPAR DEL CLUB. 6 de juliol de 2019
Obertes les inscripcions a l’SPEKTACULAR  4×4. Aquest any torna amb força el tradicional torneig social 4×4 que la temporada passada no va poder celebrar-se amb motiu de les obres de millora de les instal·lacions que l’Ajuntament de Terrassa va portar a terme a les instal·lacions de la ZEM Can Jofresa
Els equips poden estar formats per  entre 6 i 8 jugadors/es de diferents categories. El reglament és diferent al de l’handbol tradicional ja que es juga en camp de minihandbol, només pot haver-hi quatre jugadors en pista simultèniament, i els gols efectuats en flying o en volta de 360º puntuen doble.
El preu d’inscripció és de 10 €/jugador, el qual inclou una samarreta i una ampolla d’aigua per jugador. Teniu temps per apuntar-vos fins al 13 de juny.
El mateix dia per la tarda, a partir de les 19:30 h, es celebrarà el memorial a Marc Andreu i per la nit, a partir de les 21:30 h. el sopar de final de temporada. Durant el sopàr  es lliurarà un detall a tots els jugadors/es i delegats. El preu del sopar és també de 10 € per persona i podeu adquirir els tiquets a l’oficina fins al dijous 27 de juny.